Jazz'SAlive

Date: 
Sep 21 2019 - 10:00am to 11:00pm
Location: 
Travis Park

Jazz'SAlive 2019

IN THE PARK

10:00AM-12:00PM  – YOSA INSTRUMENT PETTING ZOO + COMMONWEALTH BRUNCH
12:00PM-6:00PM – CREATIVE YOUTH VILLAGE BY PARKS AND REC
MAIN STAGE PRESENTED BY MAJESTIC THEATRE 
1:00PM-2:00PM (60 MINS) – ADRIAN RUIZ QUARTET
2:30PM-3:30PM (60 MINS) – THE JAZZ PROTAGONISTS
4:00PM-5:00PM (60 MINS) – KEN SLAVIN
5:30PM-6:30PM (60 MINS) –  US AIR FORCE BAND – DIMENSIONS IN BLUE
7:00PM-8:15PM (75 MINS) – AARON PRADO SEXTET (WITH JACQUELINE SOTELO / JOHNNY P)
9:00PM-10:30PM (90 MINS) – DIANNE REEVES
TECH TEMPO STAGE POWERED BY CODEUP AND GEEKDOM
2:00PM-2:30PM (30 MINS) – CODEUP/GEEKDOM ‘JAZZ MEETS TECH IN THE PARK’
3:30PM-4:00PM (30 MINS) – THE HESS BROTHERS TRIO
5:00PM-5:30PM (30 MINS) – AJAM (ALAMO COLLEGE JAZZ BAND)
6:30PM 7:00PM (30 MINS) — GEORGE PRADO & CHUCK GLAVE
8:15 PM – 9:00PM (45 MINS) – EDDIE & THE VALIANTS
COMMONWEALTH / BURNS BUILDING
10:30PM-1:00AM – ‘WINE DOWN’ AFTERPARTY WITH JOSE AMADOR AND NATIAO