Jazz'SALive

Date: 
Sep 22 2018 - 10:00am to 10:30pm
Location: 
Travis Park

Jazz'SAlive in Travis Park

The San Antonio Parks Foundation, the City of San Antonio, and media sponsor KRTU 91.7 FM present the 35th annual Jazz'SALive festival in historic Travis Park. Attendees will enjoy live diverse jazz music by award winning national and local talent, festival food, local craft vendors, and more! The festival is free and open to the public.

Entertainment Schedule:    

MAJESTIC THEATER MAIN STAGE

SATURDAY: SEPTEMBER 22

10:00a-11:00a (60mins) – Yoga in The Park

2:00-3:00p (60mins) – Jim Cullum Happy Jazz Band

3:30-4:30p (60mins) – Audra Menconi Quintet

5:00-6:30p (90mins) – Lee Ritenour

7:00-8:30p (90mins) – USAF Dimensions in Blue with Bob Reynolds

9:00-10:30pm (90mins) – Jazzmeia Horn
 

 

PAPER TIGER STAGE

SATURDAY: SEPTEMBER 22

11:00a-12:30p (90mins) KRTU | Pop Up Brunch

12:40-12:55p (15mins) McNair Middle School Jazz Band

1:00-1:55p (60mins) Alamo Heights HS Jazz Band

3:00-3:25p (25mins) KRTU DJ Chris Galvan

4:30-4:55p (25mins) KRTU DJ Chris Galvan

6:30-6:55p (25mins) Tony Romero’s The Spiders Jazz Quintet

8:30-8:55p (25mins) Tony Romero’s The Spiders Jazz Quintet

More information is available at:  https://saparksfoundation.org/event/jazz-sa-live/